AirBeletrina - Beletrina išče novo sodelavko/novega sodelavca!
Panorama 15. 2. 2018

Beletrina išče novo sodelavko/novega sodelavca!

Beletrinina ekipa na knjižnem sejmu 2017 (foto: Matej Pušnik)

Mesto razpisuje: Beletrina, zavod za založniško dejavnost, www.beletrina.si

Beletrina išče novega stalnega sodelavca/sodelavko na področju celostne produkcije mednarodnega literarnega festivala, organizacije in izvedbe domačih in mednarodnih literarnih prireditev ter koordinacije mednarodnih projektov.

Iščemo samostojnega, dinamičnega, povezovalnega posameznika/posameznico s čutom za delo z ljudmi in dobrimi komunikacijskimi sposobnostmi (pisno in ustno) v slovenskem in angleškem jeziku. Znanje dodatnih tujih jezikov in afiniteta do literature sta prednosti. Zaželena je visoka stopnja natančnosti, sistematičnosti in organiziranosti ter izkušnje z administracijo in zbiranjem sredstev (domači in mednarodni razpisi, sponzorstva, itd.).

Ponujamo redno delovno razmerje z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas in enomesečnim poskusnim obdobjem v dinamičnem kolektivu, ki ima svoje prostore v središču Ljubljane. Delo občasno zahteva gibljiv delovni čas in službene poti po Sloveniji in v tujini.

Kandidatke in kandidati naj pošljejo svojo kratko predstavitev in Europass CV do 19. februarja do 12.00 na anja.kovac@zalozba.org.