AirBeletrina - Vprašanje za Michela Houellebecqa
Panorama 23. 3. 2014

Vprašanje za Michela Houellebecqa

V četrtek, 27. marca 2014, bo ob 20.00 v Kinu Šiška pogovor z Michelom Houellebecqom, zadnjim gostom letošnjega festivala Fabula.

Gre za enega največjih sodobnih avtorjev, čigar dela Osnovni delci (prevedla Mojca Medvedšek, Cankarjeva založba 2003), Platforma (prevedla Mojca Medvedšek, Cankarjeva založba 2004), Zemljevid in ozemlje (prevedla Mojca Medvedšek, Cankarjeva založba 2012), Razširitev področja boja (prevedel Marko Trobevšek, založba Modrijan 2004) ter Možnost otoka (prevedla Mojca Medvedšek, Beletrina 2014) lahko beremo tudi v slovenščini.

Pogovor bo moderiral Stojan Pelko, Michel Houellebecq pa bi z veseljem odgovarjal tudi na vaša vprašanja. Da pa bi besedo dobili tisti, ki imajo najboljša vprašanja, vas vabimo, da nam jih pošljete že zdaj. Nanje čakamo na naslovu info@zalozba.org ter na Facebooku, lahko pa jih zapišete tudi spodaj med komentarje, ali na AirBeletrinin twitter. Avtor/ica najbolj izvirnega vprašanja bo prejel/a tudi knjižno darilo.

Da bo čas do četrtka hitreje minil, vam v branje ponujamo še recenzijo njegovega zadnjega romana Zemljevid in ozemlje, v Beletrinini spletni knjigarni (in tudi v knjigarnah!) pa lahko kupite svež ponatis romana Možnost otoka.

Možnost otoka
Michel Houellebecq
Leto izdaje:
2014

Prevajalec:
Mojca Medvedšek

23,00 €