Pravna obvestila - AirBeletrina

Pravna obvestila

Pravno obvestilo

Avtorske pravice
Vsebina je zaščitena pod odprto licenco:
CC BY-NC-ND 4.0

Dovoljeno je:

– deljenje in redistribucija materiala ne glede na medij ali format

Pod pogoji:

– navajanje avtorstva (pri uporabi dela morate navesti avtorja/avtorico, poskrbeti za povezavo ter navesti, ali so bile na avtorskem delu narejene kakršnekoli spremembe. To lahko naredite na poljuben način, prepovedan je le tisti, ki bi nakazoval, da avtor dela stoji za vami ali vašimi stališči)

– nekomercialno (material je prepovedano uporabljati v komercialne namene)

– brez spreminjanja (če delo prilagodite ali spremenite, ga ne smete distribuirati)

– brez dodatnih omejitev (prepovedano je postavljati pravne ali tehnične pogoje, ki bi drugim pravno omejevali delovanje v skladu z licenco)

Vsebine, objavljene na spletnem mestu www.airbeletrina.si, so last Beletrine, zavoda za založniško dejavnost, in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Prav tako si pridržujemo pravico do sprememb vsebin.

 

Pridržki

Beletrina, zavod za založniško dejavnost, bo na svojih spletnih straneh zagotavljala točnost in ažurnost podatkov z vso skrbnostjo, vendar pa za njihovo točnost, celovitost, kot tudi za škodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti.

Beletrina, zavod za založniško dejavnost, tudi ne prevzema nobene odgovornosti v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije, ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani, in toplo priporoča, da se uporabniki pred nevarnostjo virusov ustrezno zavarujejo še pred prenosom informacij s te spletne strani.

Beletrina, zavod za založniško dejavnost, ni odgovorna za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh, ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Pridružujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.

Za dodatne informacije in pooblastila se obrnite na:

Beletrina, zavod za založniško dejavnost
Neubergerjeva 30
1000 Ljubljana
Slovenija

T: 01 200 37 00
E: air@beletrina.si

 

Izjava o zasebnosti

Beletrina, zavod za založniško dejavnost, spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene prek spletnega mesta, skrbno varovala in jih brez vaše privolitve ne bo posredovala tretji osebi oziroma jih uporabila v druge namene. Ker obstajajo na spletnem mestu določene povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso povezane z našo organizacijo, ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Beletrina, zavod za založniško dejavnost, se zavezuje, da bo po svojih najboljših možnih močeh varovala podatke in zasebnost obiskovalcev spletnih strani. Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo.