AirBeletrina - Mamo ta 25. LIFFe!
Montaža 18. 11. 2014

Mamo ta 25. LIFFe!

Lani smo vam v sklopu poročanj z Liffeta (»Mamo ta Liffe!«) postregli s številnimi video prispevki, ki ste jih, sodeč po odzivih, vzljubili. In ker na Airbeletrini LIFFe obožujemo skoraj tako, kot obožujemo vas, smo se odločili, da tudi letos zaženemo rahlo rjasto kolesje hišne video produkcije. Žal pa je angažma prišel s precejšnjo ceno.

Naš neznosni, predvsem pa neznosno hipsterski sodelavec Matjaž Juren – Zaza je zaradi teh lanskih (tujih) uspehov za vsako ceno vztrajal, da tokrat sam pripravi prvo video reportažo s festivalskega prizorišča … in nazadnje smo bili v uredništvu primorani popustiti – tudi mi namreč tu in tam potrebujemo počitek od nenehnega bombardiranja z neumestnimi pop referencami, nekaj blagodatne in nujne zaščite pred konstantnim dretjem hitov Nicki Minaj v glavo; dragi LIFFe, pardon…

Pričujoči prispevek je precej samopojasnjujoč – reportaža sicer dokaj uspešno ujame utrip festivala, čigar mladostniška vitalnost se z leti samo razrašča, vendar jo je verjetno vseeno najbolje gledati predvsem kot priročnik o tem, česa na LIFFe raje ne početi.

Torej uživajte oziroma poskusite ne preveč trpeti ob ogledu!

 

P.S. Iskrena zahvala vsem sodelujočim za angelsko dozo potrpežljivosti. Živ dokaz, da so (poleg filmov) ljudje še vedno najbolj carska stvar na LIFFe!