AirBeletrina - Brigada Virus naznanja in poziva
Kolumna 9. 10. 2020

Brigada Virus naznanja in poziva

Fotografija: Pexels

(komentar nekega gledalca ob statističnih podatkih javne televizije o širitvi virusa covid-19, dobil je malo manj kot dva milijona znakov podpore)

 

Virus nam daje vse, virus je naša odrešitev, virus ni samo upanje, je nova resničnost!

Brigada virus zahteva, da končno pride nekdo, ki lahko zagospodari in uvede več kot potreben red na vseh področjih, da se uredijo zadeve, ki jih že stoletja nismo mogli urediti! Da izgine družbeni kaos. Izkoreniniti je treba strupeno zalego raznovrstnosti in posledične neenakosti.

Zdaj je pravi čas. Pozivamo naše prave voditelje in svetovne voditelje Kitajske, ZDA, Rusije in tudi Madžarske, Srbije in Kosova in Velike Slovenije, voditelje po vsem svetu: »Zdaj je čas!«

Levo levi in desno desni, združite se, podajte si roke garde in varde, zaprite krog okoli dvomljivcev, nergačev, protestnikov, umetnikov, mazačev sten in papirja – zdaj je pravi čas. Ne zamudite ga, ne zapravite ga, izkoristite ga.

Brigada Virus vas bo podprla, vas varovala in uveljavila vaše velike ideje.

Človeški osebki že nosijo maske, zaprte imajo kljune. Končno! Nagobčniki so učinkoviti, delujejo – zato je pravi čas. Končni obračun, o katerem so sanjali vsi veliki voditelji, mnogi so bili na robu uresničitve svoje prave, utemeljene vizije o pravični, pravi, edino možni družbi – pa nekako po čudežu niso uspeli – je končno pred nami. Teh velikanov svetovnega reda, revolucij, restavracij, končnih določevalcev nima smisla naštevati, kajti tudi vi, dandanašnji, se že levite in s svojimi veličastnimi mislimi butate ob notranje stene današnje družbe! Zavojujte jo in jo dokončno uredite, kot je treba. Vsi pošteni ljudje, ljudje, ki v srcu dobro mislimo, smo prepričani, da je že čas, skrajni čas. Ko bo vse mimo, bomo zadihali s polnimi pljuči v nov svet, zdrav svet brez mnogoterih virusov, naravnih, umetnih in ideoloških! Konec bo dvomov in bojev!

Skupaj smo odgovorni za zmago! Sedaj, točno sedaj, je nastopil prelomni trenutek, ki se ne bo zlepa ponovil. Zdaj, je prepričana Brigada Virus, je pravi čas. In tudi oni, tisti na drugi strani, že našteti motilci reda, vedo, zaznavajo usodni trenutek človeške zgodovine! Bojijo se izida pravičnega boja in sram jih je, da jih je strah. Pozivamo jih, naj pridejo iz svojih rovov, opustijo naj svoj besednjak laži in sanj, pozivamo jih, da se spreobrnejo ali pa bodo pogubljeni skupaj z večno nevednostjo in lažjo.

Ne pomilujmo jih, ker jih je groza, naj se nam ne smilijo, ker trepetajo za tako imenovano demokracijo! Po njihovem goljufivem prepričanju so naši voditelji zveri, ki uničujejo svet! Po njihovem mnenju so znanilci kuge, trpljenja. Prepričani so, da je z njimi nastopil čas apokalipse, da bodo prekljuvali omajane in tanke in krhke stene tako imenovane demokracije in da jih nobena sila ne bo mogla ustaviti! In prav imajo! Tako imenovana demokracija in svoboda ljudskih množic se bo spremenila v pravico in mir! Zato vemo: zdaj je čas, ko imajo vsi ti osebki nagobčnike.

Če tega trenutka za čiščenje, pomlajenje, prenovo, vzpostavitev novega reda ne boste prepoznali, bo prepozno. Pokončala nas bo naša mehkužnost, naša nevednost, naša gnila znanost in umetnost, naše zavzemanje za enakopravnost in enakost, v kateri smo bili vzgojeni in v katero smo morali verjeti.

Vi, naši voditelji, ne smete izgubljati časa! Brigada Virus je vaša brigada! Stali vam bomo ob strani. Ne bodo vas izrinili z oblasti. Ne bojte se očitkov, da ste se povampirili. To so navadne izmišljotine in zmerljivke, njihove laži! Zato ne odstopajte od svoje človeške in zgodovinske dolžnosti.

Za vami, prvoborci za red na svetu, bodo prišli vedno novi in vedno močnejši. Tako pač bo. Končno. Dokončali bodo ta zlati trenutek resnice. Naše in vaše resnice.

Hvaležni bomo za nov red, novo družbo: ne bodo se več norčevali iz vremena in lagali o spremembah, ne bodo kolesarili po svetu, ne bodo pridigali o naravi in svobodi, ki ju v resnici prezirajo.

Lažejo, ko pleteničijo o svobodi in demokraciji. V resnici zahtevajo in pridigajo, da naj se pravi naravni red uniči in pravi napredek ustavi! Njihove besede so prazne in brez moči. Njihova dejanja zastanejo, ko si iz samega strahu sami nadenejo maske in nagobčnike in ubogajo našo oblast, ki je pravična, poštena. Po njih lažeh jih prepoznavamo.

Ne bodo se več norčevali s proizvajanjem zabave, lažnih svetov literature, glasbe, slikarstva. Samo za to jim gre. Red se bo ustvaril, ko ne bodo več proizvajali umetne hrane in umetnih ljudi, spočetih v znanstvenem grehu.

Ne bomo hvalili boga, ki je prav tako izmišljen, čeprav bomo potrdili: »Čudna so pota gospodova!« in se poklonili njegovemu gospodarju, kajti nad bogom je še en bog, totalen, segajoč v neskončnost. Ne bomo se zahvaljevali za nova stanja, ki so pred nami, za novo družbo, ki nastaja, za novega človeka, ki se bo preporodil pod masko! Za to se samo borimo.

Nova družba, ki bo pognala iz pravih vrednot novega, pravičnega in uspešnega sveta, bo samo naša!

Samo vi, naši globalni in lokalni voditelji, vi ste naše upanje in naš bog nad bogovi. Združite se in zmagajte!

Svet bo tako dobil nove voditelje, ki bodo spoštovali svetovni red in pravo naravo, resnico tega sveta. Konec je z nekakšnim izumom, ki se mu pravi demokracija. Pa tudi vsega drugega, nenaravnega, nečloveškega je seveda konec. Končno konec.

In nov začetek, nova svetloba, nova, temeljna pravičnost, temeljna resnica, ki je pred nami, pa je do sedaj nismo znali videti, nismo je razumeli, zdelo se nam je, da nam je sovražna, dotikali smo se je, kakor bi bila kužna, bo jasna vsem novim rodovom.

Do sedaj se je morala skrivati! Pa vemo, da je živela globoko v nas. V demokraciji smo jo potiskali v najgloblje temne kote naše duše. Sedaj pa bo vse drugače, vse bo resnično prav, ne lažno prav.

Sedaj se ne bomo bali več biti takšni, kot smo ustvarjeni. Ko bomo lahko sneli maske, bo pred nami nov svet! Ne bomo se bali izpovedati in delovati jasno in odločno. Pod našimi voditelji bomo odkrili pravični svet, ki nas je čakal dolgo zakopan pod debelo plastjo velikih besed brez pomena, za kulisami svobode govora: razčistili bomo z umetniki in znanstveniki, z lažnivimi otroškimi dušami – vzpostavljen bo red, ki jih ne potrebuje.

Do sedaj so naredili dovolj gorja, skorajda so zmagali nad bistvenim v človekovem življenju – naravnim porajanjem, naravnim umiranjem in naravnim razumevanjem samega sebe. Zato je moralo priti do mask, nagobčnikov, tišine in pokornosti, strahu, kataklizme in apokalipse. Zadnji čas!

Samo še malo in iluzij bo konec, ker so škodljive, uničujoče.

Virus nam daje vse, virus je naša odrešitev, virus ni samo upanje, je nova resničnost! Nagobčniki so samo začetek. Dovolj je bilo stalnega nadležnega grizljanja prave oblasti in cviljenja o svobodi govora. Sedaj se niti njihov posmeh ne vidi, ne njihovi gnili zobje.

Ponosni smo, da kot Slovenci prisostvujemo tej čudoviti preobrazbi sveta in da smo njen aktivni del. Pa kaj potem, če je najprej vera v nov svet in šele potem nacionalnost. Tako je že bilo, pa se ni uresničilo. Zakrinkano je bilo najprej v proletarsko revolucijo, potem narodnost, najprej država, potem pa nič. Sedaj ni več poti nazaj. Trenutna resničnost je zmotna, lažna, nepotrebna.

Za brigado Virus je na svetu dovolj en jezik. Enoznačen, točen, razumljiv. Ta usmrajeni in razkosani Babilon je svet uničeval tisočletja, odkar velja, da smo se razvili iz nekakšnih vrst opic! Voditelji! Zrušite ta Babilon, Brigada Virus je z vami!

Kar se sporoča v vseh jezikih sveta, je nevarno in lažno, je hinavščina in zavajanje! Za brigado Virus in njene vojake in za družbo, ki jo ustvarjamo, je dovolj en jezik, en virus.

Prepričani smo, da bo naš veliki voditelj, in njegovi bratje v orožju, času in globalnem prostoru, zmogel moč, ki mu jo daje sedanji trenutek.

Do sedaj ni bilo nič dovolj učinkovitega. Sedaj, ko živimo za maskami, je pravi trenutek! Bili so poskusi, sedaj pa je virus ustvaril pogoje, da bodo vladali pravi ljudje, tisti, ki so ustvarjeni, da vodijo ta svet. Konec je golote in požrešnega mesa na kopališčih, v javnosti, konec je razvrata za vsako ceno brez drugega razloga, kot je lažni užitek, konec je nesmiselnega poljubljanja kar na cesti, konec voščil in dotikov za novo leto in za božič, ki nikomur ne koristijo in so protinaravni. Kaj pa naj dva človeka, ko se srečata?

Konec je nasmihanj in ustničnih užitkov v javnosti, goltanja, nekakšne javne felacije sveta, konec je kunilingusa, oblizovanja ustnic in lizanja sladoleda – sedaj imamo vedno maske in nagobčnike… in končno bo prišel tudi čas, ko si bomo zakrili oči, kajti tudi oči so odprta sluznica, ki nam škoduje, škodujejo nam v resnici dogovori z očmi, konec bo znamenitega stavka: »Požira jo z očmi!«, konec bo tako imenovane svobode, prilaščanja vseh nad vsemi. Končno bo red na tem svetu.

Zakaj ne bi to počeli samo z nam za večno določenimi partnerji. In prišel bo čas, ko bo postalo normalen tudi odnos do živali, in so samo živali in nič drugega – pes mora biti pokoren gospodarju, mu ležati pod nogami, pod mizo ali priklenjen z verigo, konec bo proizvodnje vse te nagnusne hrane in vse pedikure za cucke, mačke, konje, domače kače itd. Kaj vse se je nabralo – v neskončnost norosti, preobjedenih, pa tudi bednih, revnih, obupanih, nič manj prevzetnih.

Prisiljeni bodo tisti prenažrti, preobjedeni, obleči naše uniforme. Vzpostavljene bodo meje in kontrola vsega – v državicah, med državicami, med rasami in narodi, na cestah in v javnih prostorih, red se bo spoštoval doma, v šolah, v hierarhiji oblasti, meja se ne bo dalo prečkati brez odobritev in potrdil. Končno bo končano mešanje ras, jezikov …

Brigada virus zmaguje, ker je nepremagljiva! Pridružite se ji, nam, pravim ljudem!